Snel Excel!

Wie ben ik?

Ik ben Collin en ik ben in het begin van 2022 Excsnel gestart. Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase van mijn Bachelor Luchtvaarttechnologie. Tijdens mijn stage ben ik erachter gekomen dat toch nog bij veel bedrijven basiskennis Excel ontbreekt. Met het gevolg dat sommige taken die met enige kennis binnen 5 minuten opgelost kunnen worden, dat deze met de hand worden gedaan en dat men hier soms wel 10 keer zo lang over doet.

Snel werd mij duidelijk dat men de basiskennis van Excel nooit uitgelegd hebben gekregen en daarom erg opkeken tegen het gebruik van Excel. Men denkt vaak dat Excel allemaal maar een beetje Abracadabra is, terwijl dit zeker niet het geval is!

Bedrijven zijn er vaak bewust van dat Excel het werk efficiënter kan maken, maar de kosten voor zo een simpele cursus schikt hen vaak af. In sommige gevallen gaat het ook maar op een enkel werknemers en hebben de cursussen vaak een minimum aantal deelnemers.

Daarom ben ik Excsnel gestart! Ik vind namelijk dat Excel een tool is, die door iedereen zo veel mogelijk gebruikt moet worden. Excsnel biedt daarom zowel groepslessen, als een-op-een cursussen voor een prijs die past bij een basiscursus.

In aanloop naar de cursus zal ik samen met uw bedrijf gaan kijken, op welke manier Excel jullie ondersteuning kan bieden bij jullie werkzaamheden. Zo kan ik de cursus zo efficiënt en gepersonaliseerd mogelijk maken, waardoor de cursus dus volledig aansluit op jullie werkzaamheden.

Door de cursussen op een toch wat speelse manier te geven, zijn de cursussen vaak wat makkelijker te volgen. Jullie hoeven dus niet een paar uur alleen maar te luisteren en notities te maken. Tijdens de cursussen kunnen jullie namelijk zelf ook input geven en bied ik ruimte om tegelijkertijd mee te doen. 

Daarom is het enige vereiste voor de Excsnel cursus:

- Een goed humeur meenemen!

Bij elk pakket staat beschrijven wat het niveau van de cursus is. Mochten er vragen zijn over de stof die behandeld wordt, of twijfelt u of dit het juiste pakket is. Stuur dan gerust een bericht! Eventueel kunnen wij even een gesprek inplannen om zo het één en ander te verduidelijken.


 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn